56
Υλικά
- γαλοπούλα 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ρύζι 3 κσ
- σταφίδες 0.5 φλ
- δαμάσκηνα 5 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξερά βερίκοκα 5 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- κάστανα 10 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- λευκό κρασί 1 φλ
- μουστάρδα 1 κσ
- μέλι 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 1 κσ
Υλικά - 1 γαλοπούλα (περίπου 4 κιλά) - 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος - 1 φλ. ελαιόλαδο - ½ φλ. κρασί λευκό - 3 κ.σ. ρύζι - ½ φλ. σταφίδες ξανθές - 5 δαμάσκηνα ξερά χωρίς κουκούτσι - 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο - 5 βερίκοκα ξερά - ½ κ.γ. κανέλα και γαρύφαλλο - 10 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα - Αλάτι, πιπέρι Για τη μαρινάδα - 1 φλ. χυμός πορτοκαλιού - 1 φλ. κρασί λευκό - 1 κ.σ. μουστάρδα - 1 κ.γ. μέλι - 2 φύλλα δάφνης - 1 κ.σ. θυμάρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr