137
Υλικά
- φιλέτο γαλοπούλας 2 τμχ
- λάδι 1 φλ
- βούτυρο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- σουτζούκι 200 γρ
- λουκάνικα 200 γρ
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- σταφίδες 2 κσ
- κουκουνάρι 1 σακ
- ηλιόσπορος 0.5 χούφτ
- κάστανα 10 τμχ
- ρύζι 4 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- κόκκινο κρασί 1.5 ποτ κρασ
- ζωμός 0.5 ποτ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- πατάτες 3 τμχ
- δαμάσκηνα 7 τμχ
- καρότο 6 τμχ
- κεφαλοτύρι 0.5 κούπα/ες
- γραβιέρα 0.5 κούπα/ες
- μουστάρδα 1 κσ
Αντί να χρησιμοποιήσουμε μια τεράστια γαλοπούλα, το καλύτερο είναι να χρησιμοποιήσουμε το στήθος της γαλοπούλα και να το γεμίσουμε και να το δέσουμε ρολό. Έτσι έχουμε ένα κολοσχηματισμένο ρολό γαλοπούλας γεμιστό!
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr