by admin

Γιορτινό τραπέζι: Τερίνα κοτόπουλου με ξηρούς καρπούς και μπέικον (βήμα-βήμα)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια πανεύκολη και ενυπωσιακή τερίνα για κάθε γιορτινό τραπέζι. η συνταγή που σας δίνω σήμερα είναι μια τερίνα. Και τί είναι η τερίνα; Είναι ένα ορεκτικό που μοιάζει με το πατέ. Η λέξη είναι γαλλική (terrine-τερίν) και προέρχεται από το σκεύος μέσα στο οποίο ψήνεται, αλλά στην περίπτωσή μας θα χρησιμοποιήσουμε μια απλή μακρόστενη φόρμα του κέικ.

Στην πραγματικότητα η δική μου τερίνα είναι ένα διαφορετικό ρολό κιμά, που γίνεται με 6 μόνο υλικά, δείχνει πολύ εντυπωσιακό στο τραπέζι και, το κυριότερο, μπορεί να παρασκευαστεί μερικές ημέρες πριν!

Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu