125
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- πάπρικα 1 κγ
- μαύρο πιπέρι -
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- χωριάτικο ψωμί 1 φέτ
- γάλα 1 φλιτζανάκι
- μπούκοβο 1 κγ
- κύμινο 2 πρέζα/ες
- αλάτι 3 πρέζα/ες
- πιπεριές κόκκινες 3 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- μανιτάρια αγάρικα 3 τμχ
Γκιούλμπασι, κλέφτικο ή εξοχικό αγαπημένο κυριακάτικο και γιορτινό φαγάκι! Σήμερα έχω ετοιμάσει μία πιο ελαφριά εκδοχή με κοτόπουλο και σκορδάτα κεφτεδάκια, που κλείστηκαν στην λαδόκολλα μαζί με μανιτάρια, πιπεριές και ιταλικό τυρί προβολόνε. Μικρό μυστικό νοστιμιάς το μαρινάρισμα του κοτόπουλου απο βραδύς.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com