by admin

Γλυκόξινο κοτόπουλο με πορτοκάλι και βερίκοκα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το άσπρο κρέας του κοτόπουλου είναι άνοστο, και καθόλου «ενδιαφέρον». Εγώ πάλι λέω ότι όλα εξαρτώνται από το πώς θα το νοστιμίσουμε. Στις περισσότερες συνταγές μου με κοτόπουλο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι προτιμώ το άσπρο κρέας του κοτόπουλου, και το φαγάκι μας πιστέψτε με δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βαρετό. Το σημερινό μας κοτοπουλάκι θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε το γλυκόξινο κοτόπουλο.Μαγειρεμένο σε μιαν υπέροχη σάλτσα με χυμό πορτοκαλιού, μαρμελάδα βερίκοκο και κονιάκ, έγινε ένα πολύ ξεχωριστό και νόστιμο φαγάκι, που το τιμήσαμε όλοι. ..
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γλυκόξινο κοτόπουλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com