Γλυκόξινο κοτόπουλο με πορτοκάλι και βερίκοκα

Καταχωρήθηκε στις 10/09/13

3 Ψήφοι Ψήφισε

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι το άσπρο κρέας του κοτόπουλου είναι άνοστο, και καθόλου «ενδιαφέρον». Εγώ πάλι λέω ότι όλα εξαρτώνται από το πώς θα το νοστιμίσουμε. Στις περισσότερες συνταγές μου με κοτόπουλο, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι προτιμώ το άσπρο κρέας του κοτόπουλου, και το φαγάκι μας πιστέψτε με δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βαρετό. Το σημερινό μας κοτοπουλάκι θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε το γλυκόξινο κοτόπουλο.Μαγειρεμένο σε μιαν υπέροχη σάλτσα με χυμό πορτοκαλιού, μαρμελάδα βερίκοκο και κονιάκ, έγινε ένα πολύ ξεχωριστό και νόστιμο φαγάκι, που το τιμήσαμε όλοι. ..

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!