Η μοναδική συνταγή για τρυφερό κοτόπουλο και πατάτες στη λαδόκολλα!

Καταχωρήθηκε στις 07/08/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το αγαπημένο μου μέρος από το κοτόπουλο, είναι το στήθος. Είναι και το πιό δύσκολο να γίνει τρυφερό και καλοψημένο. Γιατί θα πρέπει να είναι ζουμερό και τρυφερό συγχρόνως. Το καλύτερο τεστ για το σωστό ψήσιμο είναι το να ξεκολάει πολύ εύκολα το κρέας από το κόκκαλο -κυρίως αυτό αφορά το μπούτι. Η σημερινή μου συνταγή είναι στη σειρά της "λαδόκολλας".

Διάβασε τη συνταγή στο https://christiespicnic.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!