85
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- πατάτες 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές χρωματιστές 3 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- στήθος κοτόπουλου 3 τμχ
- γάλα καρύδας 250 γρ
- κάρυ 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ρύζι μπασμάτι 2 φλ
- κάρδαμο 8 σπόροι/ος
- γαρύφαλλο 3 κγ
- κανέλα 1 τμχ
- τζίντζερ κγ
- δαφνόφυλλα φύλλα
- αρακάς 2 φλ
1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 μέτρια φρέσκια πατάτα σε καρέ 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 χρωματιστές πιπεριές σε καρέ 1 σκ. σκόρδο 3 φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 250 γρ. γάλα καρύδας 4 κ.σ. σκόνη κάρυ 1 φλ. ζωμό κότας αλάτι πιπέρι 2 φρέσκα κρεμμύδια 1/4 φλ. σταφίδες λίγα φιστίκια κάσιους και Αιγίνης Για το πιλάφι 2 φλ. basmati 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο 8 σπόρους κάρδαμο (πράσινο) 2-3 γαρύφαλλα 1 κομμάτι ξύλο κανέλα λίγο φρέσκο τζίντζερ δαφνόφυλλο 4 φλ. ζωμό κότας 2 φλ. αρακά αλάτι και πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr