252
Mελωμένα ολόκληρα μπούτια κοτόπουλου στο φούρνο. Αρωματικά, μαλακά, ζουμερά και κυρίως...εύκολα! Για τη συνταγή θα χρειαστείτε ολόκληρο το μπούτι (κοπανάκι δηλαδή και μηρό) με την πέτσα, που στο φούρνο γίνεται τραγανή και όμορφη. Μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιήσετε και κοπανάκια μόνο (πιο μεζές) ή στήθος (με κόκκαλο και πέτσα, για όσους δεν αγαπούν το σκούρο κρέας που έχει το μπούτι) ή και ολόκληρο τεμαχισμένο κοτόπουλο.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu