92
Υλικά
- noodles 250 γρ
- κοτόπουλο φιλέτο 2 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- σκόρδο 2 σκελ
- τζίντζερ 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- αρακάς 0.5 φλ
- μπρόκολο 0.67 φλ
- κόλιανδρο 0.5 ματσ.
- κάσιους 50 γρ
- λάϊμ 2 τμχ
- μπούκοβο 2 πρέζα/ες
- σάλτσα σόγιας 3 κσ
- σάλτσα ψαριού 2 κσ
Σήμερα το stir frying της κινέζικης κουζίνας που έχει μεγάλη απήχηση πλέον και στον δυτικό τρόπο μαγειρικής, απέχει πολύ από τον τρόπο που μαγειρεύουμε εμείς οι μεσογειακοί λαοί καθώς η τεχνική του είναι τέτοια που το φαγητό ετοιμάζεται σε λιγότερο χρόνο, τα λαχανικά γίνονται τραγανά και ζωντανά στο χρώμα, το κρέας γίνεται τρυφερό και ζουμερό, σφραγίζονται οι χυμοί κι οι γεύσεις των υλικών και στο τέλος το φαγητό μας γίνεται πιο ελαφρύ και υγιεινό.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr