by admin

Κόκορας Κρασάτος – Coq Au Vin

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ίσως το πιο φημισμένο και παραδοσιακό φαγητό της Γαλλικής Κουζίνας, ένα πιάτο που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο και έχει συνδεθεί άμεσα και με την θρυλική Julia Child!Το κόκκινο κρασί μεταμορφώνει, τον συνήθως σκληρό κόκορα και του μεταδίδει όλα τα υπέροχα αρώματα του… μέχρι το κόκαλο!Η απίστευτη γεύση της πλούσιας σάλτσας, θα σας κάνει να λατρέψετε αυτό το πιάτο!Βασικό συστατικό του πιάτου, αποτελεί το κόκκινο κρασί και συνήθως το Cotes du Rhone, το Beaujolais ή το Pinot Noir, εσείς επιλέξτε ένα καλής ποιότητας κόκκινο ξηρό κρασί και μήν το λυπηθείτε, το γευστικό αποτέλεσμα το αξίζει!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: κόκορας κρασάτος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.funkycook.gr

by admin

Κόκορας κρασάτος

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: κόκορας κρασάτος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr