107
Υλικά
- φτερούγες κοτόπουλου 12 τμχ
- κοπανάκια 12 τμχ
- μέλι 3 κσ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- σουσάμι 20 γρ
Γιατί η εποχή του μεζέ, της ψησταριάς και της παρέας σε βεράντες και κήπους ξεκίνησε επισήμως, παρόλα τα σύννεφα που ακόμη επιμένουν να μας δροσίζουν τις τελευταίες μέρες. Μεζέδες από κοπανάκια και φτερούγες κοτόπουλου, μαριναρισμένα σε μέλι και πορτοκάλι, ψημένα στα κάρβουνα ή στο φούρνο, γλασαρισμένα με την μελοπορτοκαλένια μαρινάδα και πασπαλισμένα με σουσάμι.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr