213
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 4 τμχ
- χυμός λεμονιού 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- τζίντζερ 1 κσ
- πάπρικα 1 κσ
- κύμινο 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- μέλι 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το φιλέτο κοτόπουλου, γενικά θεωρείται πως έχει ουδέτερη γεύση και άρα είναι κάπως αδιάφορο. Αυτή η άποψη δε μας βρίσκει ιδιαίτερα σύμφωνους. Σήμερα, για παράδειγμα, το μαρινάρουμε με φρέσκο τζίντζερ, μουστάρδα, μέλι και μπαχαρικά και δημιουργούμε ένα πιάτο ελαφρύ και εξαιρετικά νόστιμο! Μπορείτε να το συνοδέψετε μάλιστα με οτιδήποτε σας αρέσει!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com