ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Καταχωρήθηκε στις 30/05/14

4 Ψήφοι Ψήφισε

Το φιλέτο κοτόπουλου, γενικά θεωρείται πως έχει ουδέτερη γεύση και άρα είναι κάπως αδιάφορο. Αυτή η άποψη δε μας βρίσκει ιδιαίτερα σύμφωνους. Σήμερα, για παράδειγμα, το μαρινάρουμε με φρέσκο τζίντζερ, μουστάρδα, μέλι και μπαχαρικά και δημιουργούμε ένα πιάτο ελαφρύ και εξαιρετικά νόστιμο! Μπορείτε να το συνοδέψετε μάλιστα με οτιδήποτε σας αρέσει!

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!