by admin

Κοτόπουλο γιούλμπασι ζουμερό και μαλακό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή τη συνταγή η γιαγιά μου, την έκανε βάζοντας το κοτόπουλο μαζί με τα υπόλοιπα υλικά σε πήλινη γάστρα με καπάκι, (χωρίς χυμό πορτοκαλιού και μουστάρδα), με λίγο κρασί, τη σφράγιζε με ζυμάρι και την έψηνε σε ξυλόφουρνο. Όταν άνοιγε τη γάστρα, μοσχοβόλαγε η γειτονειά.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γιούλμπασι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com