66
Υλικά
- κοτόπουλο 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- κόκκινο κρασί 3 κσ
- καρότο 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- χυμός ντομάτας 100 ml
- ντοματάκια 400 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 3 φλ
- θυμάρι 1 κγ
- βασιλικός 1 κγ
- πατάτες 1.5 κιλ
- γάλα 0.67 φλ
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
1 κοτόπουλο γύρω στο 1,5 κιλό, κομμένο σε μερίδες
5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί ή κονιάκ
250 γρ. καρότα, κομμένα σε φετάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
100 ml ντοματοχυμός
400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα
3 φλιτζάνια ζωμός κότας ή χλιαρό νερό
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ξερός βασιλικός τριμμένος
5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας κόκκινο κρασί ή κονιάκ
250 γρ. καρότα, κομμένα σε φετάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
100 ml ντοματοχυμός
400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα
3 φλιτζάνια ζωμός κότας ή χλιαρό νερό
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ξερός βασιλικός τριμμένος
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com