90
Φιλέτο κοτόπουλου, μαλακό και ζουμερό, παναρισμένο σε ξύσμα λεμονιού και κόκκινη, γλυκιά πάπρικα.Γρήγορα και απλά: Ένα πιάτο για εργαζόμενους και για όσους δεν διαθέτουν πολύ χρόνο στην κουζίνα αλλά θέλουν ένα πιάτο νόστιμο, υγιεινό και low carb (χαμηλών υδατανθράκων). Διαθέστε μισή ώρα και φτιάξτε το φιλέτο κοτόπουλου, με αυτόν τον τρόπο. Δώστε σε ένα άνοστο και σκληρό, συνήθως, άσπρο κρέας μια άλλη...ευκαιρία! Απολαύστε το με μια νόστιμη, λιτή σαλάτα και ένα ποτήρι παγωμένο, λευκό, ξηρό κρασί. εργασία: 00h:30'χρόνος: 00h:30'εύκολο: 2/5...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es