63
Υλικά
- κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ
- ασπρομανίταρα 125 γρ
- βασιλομανίταρα 50 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 300 ml
- κορν φλάουρ 0.5 κσ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
- εστραγκόν 1 κλων
- φρέσκο κρεμμυδάκι 50 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- βούτυρο 1 κσ
- ρεγκάτο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
500 γρ. φιλέτο κοτόπουλου 125 γρ. άσπρα μανιτάρια 50 γρ. αποξηραμένα βασιλομανίταρα 125 ml νερό (για τα μανιτάρια) 300 ml ζωμό κότας ½ κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml Arla κρέμα γάλακτος 1 κλων. φρέσκο εστραγκόν 50 γρ. φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. κορν φλάουρ ½ φλ. νερό (για το κορν φλάουρ) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr