72
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- αλεύρι 0.25 φλ
- παρμεζάνα 2.5 φλ
- ασπράδι 3 τμχ
- ντομάτα 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- μπούκοβο 1 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
Υλικά : Για το κοτόπουλο: 4 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου 1/4 φλιτζανιού αλεύρι 2 ½ φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα 3 ασπράδια αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο Για τη σάλτσα: 500 γραμμάρια ώριμες ντομάτες (περίπου 1,5 κιλό) από 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ ντομάτας, θυμάρι, ζάχαρη, ελαιόλαδο και ξίδι μπαλσάμικο 1 κουταλιά της σούπας γλυκό μπούκοβο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο αλάτι φρέσκος βασιλικός
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr