Κοτόπουλο με τρούφα και σάλτσα Μαυροδάφνης

Καταχωρήθηκε στις 06/02/15 από το χρήστη

21 Ψήφοι Ψήφισε

Αρκεί μια μικρή ποσότητα μαύρη τρούφα της Λωρραίνης για να δώσει τόνο στο φαγητό και να μετατρέψει μια κοινή συνταγή σε μοναδική απόλαυση. Λόγω της έντονης γεύσης μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σε σάλτσες χωρίς να χάσει τα αρώματα της, αντίθετα απογειώνει το πιάτο βάζοντας τη δική της πινελιά, κατακτώντας και τους πιο δύσκολους.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.agriamanitaria.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!