146
Υλικά
- μπούτι κοτόπουλο 2 τμχ
- κολοκύθια 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ασπρομανίταρα 6 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ντομάτα 1 τμχ
- πατάτες 2 τμχ
- θυμάρι 2 κλων
- ρίγανη 0.5 κγ
Αλλά και σε γάστρα ή ταψί!
Τέτοια είναι συνήθως τα φαγητά του φούρνου, αλλά το μειονέκτημά τους είναι ότι θέλουν συνήθως αρκετό χρόνο. Ας πούμε το κλασικό μου ψητό, θέλει 2,5-3 ώρες για να γίνει όπως το θέλω οπότε πάει σε κυριακάτικα τραπέζια. Ευτυχώς οι τεχνικές του ψησίματος είναι πολλές και έτσι μπορούμε να έχουμε μαζί το τερπνόν με το ωφέλιμον!
Τέτοια είναι συνήθως τα φαγητά του φούρνου, αλλά το μειονέκτημά τους είναι ότι θέλουν συνήθως αρκετό χρόνο. Ας πούμε το κλασικό μου ψητό, θέλει 2,5-3 ώρες για να γίνει όπως το θέλω οπότε πάει σε κυριακάτικα τραπέζια. Ευτυχώς οι τεχνικές του ψησίματος είναι πολλές και έτσι μπορούμε να έχουμε μαζί το τερπνόν με το ωφέλιμον!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr