ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Καταχωρήθηκε στις 12/11/15 από το χρήστη

3 Ψήφοι Ψήφισε

Όμως έχετε σκεφτεί ποτέ πως μπορείτε να μαγειρέψετε γευστικά σνίτσελ, αποφεύγοντας παράλληλα το τηγάνισμα; Την απάντηση σας τη δίνουμε με αυτήν εδώ τη συνταγή. Εκτός του ότι το γεύμα γίνεται πιο ελαφρύ, καθώς αποφεύγεται το περιττό λάδι, προσθέτουμε μια ακόμα πινελιά γεύσης που ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε. Εκτός από την τριμμένη φρυγανιά, λοιπόν, τα κοτοπουλάκια θα παναριστούν και με τριμμένη παρμεζάνα! Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να ξεκινήσουμε!

Διάβασε τη συνταγή στο https://mageirevontasparea.blogspot.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!