73
Υλικά
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ελαιόλαδο 0.5 ποτ κρασ
- κέτσαπ 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- σκόρδο 3 σκελ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κοτόπουλο 6 τμχ
- πατάτες 5 κιλ
- ρίγανη 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι 0.5 κγ
Για τις πατατούλες:1,5 κιλό πατάτες1 κ.γ. ρίγανη1 κ.γ. θυμάρι1/2 κ.γ. αλάτι1/2 κ.γ. πιπέριΤα σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.Από πάνω βάζουμε τα μπουτάκια και αδειάζουμε μέσα στο ταψί και τη μαρινάδα.
Διάβασε τη συνταγή στο ditucook.blogspot.com