by admin

Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πανάρουμε τα σνίτσελ με τον κλασικό τρόπο. Η διαφορά είναι ότι στη γαλέτα έχουμε ρίξει και τριμμένο ανάλατο και χωρίς φλούδι αμύγδαλο. Προσθέτει στη γεύση και τα κάνει πιο τραγανά απ' έξω.Εγώ έβαλα στο μισό πακέτο γαλέτας, 150γρ. περίπου αμύγδαλο. Προσωπικά δεν το έτριψα όλο ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: γαλοπούλα, σνίτσελ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net