Πανέ σνίτσελ γαλοπούλας με αμύγδαλο

Καταχωρήθηκε στις 27/04/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πανάρουμε τα σνίτσελ με τον κλασικό τρόπο. Η διαφορά είναι ότι στη γαλέτα έχουμε ρίξει και τριμμένο ανάλατο και χωρίς φλούδι αμύγδαλο. Προσθέτει στη γεύση και τα κάνει πιο τραγανά απ' έξω.Εγώ έβαλα στο μισό πακέτο γαλέτας, 150γρ. περίπου αμύγδαλο. Προσωπικά δεν το έτριψα όλο ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://delicieuses.forumotion.net

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!