114
Εδώ θα δείτε μια απλή αλλά πολύ νόστιμη συνταγή. Μ αυτό τον τρόπο μαγειρεύεται στα χωριά μας στον τόπο μας. Εδώ δεν θα δείτε κανέλες, μπαχάρια, και πολύπλοκα πράγματα. Οι γιαγιάδες μας με λίγα απλά υλικά έκαναν, και κάνουν θαύματα στην κουζίνα. Υλικά 1 χωριάτικος πετεινός-κόκορας κομμένος σε κομμάτια 2/3 της κούπας λάδι 3 ώριμες ντομάτες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και αλάτι Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το λάδι με το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά προσθέτουμε και το κρέας και τσιγαρίζουμε σε σιγανή φωτιά για 7-8 λεπτά ανακατεύοντας και προσέχοντας να μην...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com