ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ

Καταχωρήθηκε στις 28/04/15

3 Ψήφοι Ψήφισε

Πρέπει να είναι κάτι που δε θα μας ταλαιπωρήσει πολύ στο μαγείρεμα, αλλά ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει και την παρε ΐ στικη διάθεση που δεν απαιτεί στρωμένο τραπέζι, αλλά μεζέδες και fingerfood. Μια συνταγή που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις είναι οι σημερινές μας φτερούγες κοτόπουλου, μαριναρισμένες με μπόλικα μπαχαρικά και μέλι και "παναρισμένες" με σουσάμι. Είναι όμως αρκούντως καυτερές, επομένως εσείς ρυθμίστε την ποσότητα των μπαχαρικών κατά το γούστο σας!

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!