by admin

Σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο στην κατσαρόλα σε σάλτσα από καρύδια και πετιμέζι, με ρύζι μπασμάτι αρωματισμένο με σαφράν (Ένα αλλιώτικο περσικό Fesenjan)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σε αυτό το φαγητό, τα καρύδια είναι τόσο σημαντικά όσο το κοτόπουλο. Η σάλτσα δεν είναι μια απλή σάλτσα που την περιχύνεις πάνω από το πουλερικό παρά είναι κύριο κομμάτι της όλης γευστικής εμπειρίας του πιάτου. αυτό λοιπόν μην τσιγκουνευτείτε στο σερβίρισμα και προσθέστε μπόλικη σάλτσα. Το φαγητό αυτό χρειάζεται περίπου 3 ώρες μαγείρεμα οπότε έχετέ το υπόψη σας πριν ξεκινήσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Πουλερικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com