Σνίτσελ κοτόπουλου με ωμή σάλτσα

Καταχωρήθηκε στις 17/01/11

13 Ψήφοι Ψήφισε

Κάνοντας τα ψίχουλα ψωμιού αξιοποιούμε το μπαγιάτικο ψωμί που συνήθως πετάμε. Το διατηρούμε στην κατάψυξη έως και 3 μήνες, μέσα σε σακούλα τροφίμων. Το χρησιμοποιούμε, κατευθείαν από την κατάψυξη χωρίς να το ξεπαγώσουμε, σε παναρίσματα ή το πασπαλίζουμε σε φαγητά φούρνου για να δώσουμε τραγανή κρούστα στο φαγητό.

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!