Συκωτάκια Πουλιών a la Veneziana

Καταχωρήθηκε στις 29/11/11

5 Ψήφοι Ψήφισε

Φρέσκα συκωτάκια πουλιών, μαγειρεμένα με κρεμμύδια και αρωματισμένα με δεντρολίβανο.Η μελωμένη σάλτσα τους συμπυκνώνει τα αρώματα των υλικών και σε συνδυασμό με τον πουρέ πατάτας και καρότου γίνεται ένα γευστικό και χορταστικό πιάτο.Δοκιμάστε το.εργασία: 00h:20′χρόνος: 01h:00′εύκολο: 2/5

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!