Τα πιό γευστικά και τρυφερά κομματάκια κοτόπουλο που έχετε δοκιμάσει!

Καταχωρήθηκε στις 13/06/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αρκεί μιά ώρα,που θα αφήσετε τα κομματάκια κοτόπουλο μέσα σε ένα σκεύος με λίγο ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι, μιά κουταλιά λευκό κρασί και ότι μπαχαρικά ή μυρωδικά σας αρέσουν. (και φυσικά να φροντίσετε - ανακατεύοντας- να πάνε παντού όλα τα υλικά της μαρινάδας) Δεύτερο το "πανάρισμα": Δεν πρόκειται για κανονικό κλασσικό πανάρισμα. Είναι ένα γρήγορο στρώμα "προστασίας", που βοηθάει το φιλέτο να μείνει τρυφερό και ζουμερό.

Διάβασε τη συνταγή στο https://christiespicnic.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!