Χυλοπίτες με φιλετάκια κοτόπουλου

Καταχωρήθηκε στις 05/02/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εύκολο, γρήγορο και αγαπημένο φαγάκι για το ξεκίνημα της εβδομάδας.Διαδικασία Σε ένα βαθύ και μεγάλο τηγάνι με καπάκι, ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 2 - 3 λεπτά, μέχρι να αλλάξει χρώμα και να ροδίσει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου άλλα 1 - 2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε για περίπου 1/2 λεπτό, προσέχοντας να μην καεί το σκόρδο, και σβήνουμε με το κρασί. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου 2 λεπτά, έως ότου εξατμιστεί το αλκοόλ, και προσθέτουμε τα ντομα

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!