Δημοσιευμένες » Ψάρια

μπραντάδα μπακαλιάρου γαλλική και εύκολη

pandespani
Μια σπεσιαλιτέ από το Λανγκντόκ ή Λανγκεντόκ (Languedoc) και την Προβηγκία, στη Νότια Γαλλία, βρίσκεται ανάμεσα στα δημοφιλή πιάτα της γαλλικής κουζίνας. Η μπραντάδα μπακαλιάρου (brandade de morue) ή απλώς μπραντάδα ξεκίνησε ως πουρές από παστό μπακαλιάρο (για την ακρίβεια από τον ξάδερφο γάδο του Ατλαντικού – Gadus Morhua ή καλλαρίας), με ελαιόλαδο και γάλα. ...

Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

cookmania
Με  τον ίδιο τρόπο που φτιάξαμε το λεμονάτο κοτόπουλο με κριθαράκι και ελιές φτιάχνουμε και ψάρι. Λεμονάτος μπακαλιάρος με κριθαράκι και ελιές ή ότι άλλο φιλέτο ψαριού προτιμάτε και δεν θα ξέρετε ποιο από τα δυο πιάτα να αγαπήσετε περισσότερο. ...

Σολομός με πορτοκάλι και σουσάμι σε στρώμα λαχανικών

lightsintages
ΥΛΙΚΑ (4 ατομα) 4 φιλέτα σολομό 2 κ.σ σόγια σος 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 κ.γ λιωμένο τζίντζερ ελάχιστο ταμπάσκο χυμό και ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι 2 κ.σ σησαμέλαιο 2 κ.σ σουσάμι για το στρωματάκι λαχανικών: 1 φλ. ...

Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας

faghta-giagias
Ο πιο εύκολος, γρήγορος και εξαιρετικά απλός τρόπος να μαγειρέψουμε φιλέτο, από οποιοδήποτε ψάρι μας αρέσει, και να γίνει απίστευτα νόστιμο. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα ζουμερό φιλέτο ψαριού, λίγο λαδολέμονο με μουστάρδα, μια σκελίδα σκόρδο, δεντρολίβανο, λίγο άνηθο, αν μας αρέσει, και είμαστε εντάξει. Δοκιμάστε ...

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ // BACCALA FRITTO IN PASTELLA ARIOSA

illaboratoriodimmskg
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑΒακαλάος τηγανισμένος σε ωραίο κουρκούτι που γίνεται τραγανό και δεν πανιάζει.Το κουρκούτι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και γιά να τηγανίσετε λαχανικά.  Ο βακαλάος παραδοσιακά συνοδεύεται με σκορδαλιά; στο laboratorio κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει διάφορες σκορδαλιές : αλιάδα με πατάτα (δες εδώ), παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί (η σκορδαλιά της φωτογραφίας, δες εδώ), σκορδαλιά με καρύδια και μπαλσάμικο (δες εδώ) και τέλος "ευρωπαϊκή" σάλτσα αϊόλι (δες εδώ). ...

25η Μαρτίου: 5 συνταγές για μπακαλιάρο που θα ξετρελάνουν την οικογένειά σας

infokids
Παραμονές της 25ης Μαρτίου και ως είθισται τρώμε μπακαλιάρο. Ένα ψάρι τόσο νόστιμο και θρεπτικό που σίγουρα αξίζει να το εντάξετε στο διατροφολόγιο της οικογένειάς σας. Αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά σε εμάς τους μεγάλους γιατί στο μαγείρεμα του αναδεικνύεται όλη η τρυφερή του σάρκα αλλά και η ξεχωριστή του γεύση. ...

Σαρδέλες νηστίσιμες πεντανόστιμες

gourmed
Οι σαρδέλες είναι νηστίσιμες  και  συνοδεύονται άψογα με ένα δροσερό ουζάκι. ...

Φαγκρί στο Φούρνο με Λαχανικά - Bream in the Oven with Vegetables

helengrblog
Όσοι αγαπούν τα ψάρια θα δοκιμάσουν το πιο νόστιμο φαγκρί, ψημένο στο φούρνο, που δεν θα έχουν ξαναφάει! Καλοψημένο, ολόκληρο, με ροδισμένη επιφάνεια αλλά ζουμερή και αρωματισμένη σάρκα και συνοδευμένο από νοστιμότατα λαχανικά. ...

Σολομός με πιπέρι ψητός

icookgreek
Υλικά συνταγής σολομός φρέσκος: 4 φέτες, κομμένες στη μέση (με την πέτσα, χωρίς το κόκαλο), σκελίδες σκόρδου: 2 λεμόνι: 1 ελαιόλαδο: λίγο αλάτι, χοντροκομμένο πιπέρι: όσο χρειαστεί ...

Μελωμένος σολομός

syntages.matia
Ένας σολομός... σκέτος μέλι! Η γεύση του θα σας ενθουσιάσει! Δοκιμάστε τον! ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!