Δημοσιευμένες » Ψάρια

ΨΑΡΙ ΜΠΛΑΝΚΕΤ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

shogunkitchen
Όλοι μας λίγο-πολύ φτιάχνουμε κάποιου είδους φρικασέ στο σπίτι μας, με κρέας και χόρτα ή καμιά φορά, αν θέλουμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, με ψάρια, όσπρια ή με μανιτάρια. ...

Νηστίσιμη ψαρόσουπα με πεσκανδρίτσες

gandmclub
Έχουμε δοκιμάσει ψαρόσουπα και με αυγολέμονο και χωρίς, οι Σαρακοστιανές (Νηστίσιμες, υποχρεωτικά χωρίς αυγολέμονο). Ως ψάρια, ως επί το πλείστον κοκκινόψαρο (κατεψυγμένο) χωρίς πολλά πολλά κόκκαλα, θεωρείται το ψάρι των "πτωχών...",ιδανική ...

Φέτες μαγιάτικου σε παπιγιότ, με λαχανικά, μυρωδικά & ούζο

caruso
Το μαγιάτικο είναι απ’ τα πιο εκλεκτά πρώτα ψάρια, που το αναζητάνε κάθε είδους ψαράδες, μια και συνδυάζει όγκο, ρωμαλεότητα και ομορφιά, με κατάλευκη σάρκα που έχει εξαιρετική, λεπτή γεύση και σφιχτή υφή. ...

Γλαύκος πλακί στην κατσαρόλα

faghta-giagias
Ένα ζουμερό φιλέτο ψαριού, ο γλαύκος, γίνεται ωραιότατο πλακί στην κατσαρόλα, με τη σαλτσούλα του και τα λαχανικά του, ενώ είναι και αρκετά οικονομικό. Εύκολα, γρήγορα κι απλά, φτιάχνουμε ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που αρέσει πολύ στους μεγάλους, αλλά και στα παιδιά, αφού δεν έχει ψιλά κόκαλα, παρά μόνο ένα χόνδρο στη μέση. ...

Τσιπούρες με λαχανικά στο φούρνο: Όλα σε ένα σκεύος, εύκολα, γρήγορα και απλά!!!

christiespicnic
Όσοι μαγειρεύουμε καθημερινά - ή σχεδόν καθημερινά- έχουμε συνήθως μια αποστροφή στις συνταγές που χρησιμοποιούν πολλά σκεύη. Έτσι και για μένα, ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην μαγειρική μου, έχουν οι συνταγές που απαιτούν λίγα σκεύη, ιδανικά μόνο ένα. ...

Γαύρος μαρινάτος το πιο ωραίο μεζεδάκι!!!

mageirikikaisintages
Υλικά 1 κιλό γαύρο( φρεσκότατο) 1 ποτήρι του νερού ξύδι Μπόλικο αλάτι (θα δούμε με το μάτι) 1 φλιτζάνι του τσαγιού λάδι ελαφρύ 1 κουταλιά της σούπας καλά γεμάτη κόλιανδρο Κόκκινη και πράσινη πιπεριά σε κυβους(πιπεριά κέρατο) σε τουρσί(υπολογίστε 100 γρ) 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες. 2 ...

Γαύρος στον φούρνο

cretangastronomy
Υγιεινός και νόστιμος! Γαύρος στον φούρνο σήμερα η συνταγή μας. Το ψάρι τον Νοέμβριο είναι άφθονο. Έτσι κι εμείς τον γαύρο μας. Διατροφικά; από τα καλύτερα ψαράκια μας λένε οι διατροφολόγοι. ...

Τόνος τατάκι ψημένος σε σουσάμια, αλά Ελληνικά

caruso
Ο τόνος τατάκι είναι μια κλασική, απλή Γιαπωνέζικη συνταγή, όπου φιλέτα ή κομμάτια τόνου ψήνονται ελαφρά, με τις πρωτενες τους να μετουσιώνονται θολώνοντας, μόνο στην εξωτερική επιφάνεια, ενώ στο κέντρο δείχνει σχεδόν ωμός και συνοδεύεται από μια σάλτσα σόγιας με εσπεριδοειδή. ...

Σαρδελίτσα λαδορίγανη στο φούρνο

gandmclub
Υλικά 1,2 κ. σαρδέλα 2 μεγάλα λεμόνια ρίγανη λάδι αλάτι πιπέρι ...

ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ

mamascook
1 κιλό μπαρμπούνια 1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ 1 κουπα καλαμποκαλευρο αλάτι, μπόλικο λάδι για το τηγάνισμαΛεμόνια για το σερβίρισμα Εκτέλεση συνταγήςΚαθαρίζετε από λέπια, βράγχια και εντόσθια τα μπαρμπούνια και τα πλένετε καλά. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »
Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!