126
Υλικά
- φιλέτο σολομού 600 γρ
- σησαμέλαιο 2 κσ
- μέλι 3 κσ
- σάλτσα σόγιας 4 κσ
- ξύδι ρυζιού 4 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- τζίντζερ 0.25 κγ
- noodles 1 πκτ
- σπαράγγια 1 ματσ.
Η ασιατική κουζίνα είναι η αγαπημένη μου και νομίζω πως δεν είμαι η μόνη φαν της. Για το σολομό νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω κάτι. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με τέτοιες γεύσεις καταλαβαίνουν από τα υλικά και μόνο πως πρόκειται για ένα πολύ πολύ νόστιμο πιάτο. Με τα νούντλς ρυζιού (ρυζομακάρονα) και τα σπαράγγια έγινε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο γεύμα! Θα ενθάρρυνα τον οποιονδήποτε το σκέφτεται, να το δοκιμάσει!!!
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com