144
Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker. Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης συνταγής, είναι πραγματικά εξαίσια! Το έφτιαξα με βακαλάο υγράλατο, αφού βέβαια τον ξαλμύρισα (δες εδώ πως να ξαλμυρίσεις τον βακαλάο), αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε και με άλλο είδος ψαριού σε φιλέτο, όπως γλώσσα, γαλέο κα.Η συνταγή είναι ιδανική για το slow cooker, αλλά αν δεν διαθέτετε μπορείτε να το μαγειρέψετε στην κατσαρόλα ή και σε γάστρα στον φούρνο. Συνοδέψτε με ψωμί ναάν, αραβικές πίτες, ρύζι στον ατμό.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com