53
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- αντσούγιες 3 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- κουκουνάρι 2 κσ
- μαύρες ελιές 2 χούφτ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός λαχανικών 1 ποτ
- αλεύρι 1 χούφτ
- πιπέρι -
- αλάτι -
Φέτος την 25η Μαρτίου, εκτός απο τον κλασσικό τηγανητό βακαλάο, δικιμάσαμε ακόμη μια ιταλική συνταγή με βακαλάο μαγειρεμένο στην κατσαρόλα. Ο βακαλάος με πατάτες και ελιές, είναι μια χωριάτικη παραδοσιακή συνταγή, που συναντάται σε πολλές περιοχές της Ιταλίας και σε διάφορες παραλλαγές...Καθώς η παράδοση θέλει να ετοιμάζουμε βακαλάο και την Κυρακή των Βαϊων, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την εύκολη και νόστιμη συνταγή...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com