by admin

Ελληνική Παραδοσιακή Ψαρόσουπα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ψάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια.Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα αυτό που χρειάζεται δεν είναι παρά το καλό φρέσκο ψάρι. Όχι ότι δεν μπορεί να γίνει και από κατεψυγμένα ψάρια μα σίγουρα το φρέσκο είναι προτιμητέο. O ροφός, η σφυρίδα, οι σκορπίνες, ο μπακαλιάρος κ.λπ. είναι ιδανικά. Επίσης τα μικρότερα ψάρια, τα πετρόψαρα κάνουν την καλύτερη ψαρόσουπα. Εσείς διαλέξτε όποιο ψάρι ή συνδυασμό ψαριών σάς αρέσει κι απολαύστε την. Είναι ένα από τα πιο νόστιμα και υγιεινά φαγητά της ελληνικής κουζίνας....
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: ψαρόσουπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es