by admin

ΦΑΓΚΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΡΑΣΑΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για μια ακόμα φορά το μενού μας είχε ψάρι! Και μάλιστα ήταν μεγάλο σε μέγεθος... Η σχάρα δεν το χώραγε οπότε μπήκε στο φούρνο αφού πρώτα τυλίχτηκε στη λαδόκολλα με διάφορα αρωματικά και κρασί. Είναι απίστευτο πόσες διαφορετικές παραλλαγές ψημένου ψαριού στη λαδόκολλα μπορούμε να φτιάξουμε ουσιαστικά με το τίποτα! Η συγκεκριμένη ταιριάζει με τη γεύση του φαγκριού, αλλά γίνεται εξαιρετική και με πέστροφα, προσθέτοντας και λίγο βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο... Εμείς σας λέμε το μυστικό, αν και επιλέγουμε για λόγους διατροφικούς να το παραλείπουμε. Εμπιστευτείτε μας όμως, καθώς ό,τι λέμε είναι δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο πάνω από μία φορά!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com