ΦΑΓΚΡΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΡΑΣΑΤΟ

Καταχωρήθηκε στις 17/12/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για μια ακόμα φορά το μενού μας είχε ψάρι! Και μάλιστα ήταν μεγάλο σε μέγεθος... Η σχάρα δεν το χώραγε οπότε μπήκε στο φούρνο αφού πρώτα τυλίχτηκε στη λαδόκολλα με διάφορα αρωματικά και κρασί. Είναι απίστευτο πόσες διαφορετικές παραλλαγές ψημένου ψαριού στη λαδόκολλα μπορούμε να φτιάξουμε ουσιαστικά με το τίποτα! Η συγκεκριμένη ταιριάζει με τη γεύση του φαγκριού, αλλά γίνεται εξαιρετική και με πέστροφα, προσθέτοντας και λίγο βούτυρο μαζί με το ελαιόλαδο... Εμείς σας λέμε το μυστικό, αν και επιλέγουμε για λόγους διατροφικούς να το παραλείπουμε. Εμπιστευτείτε μας όμως, καθώς ό,τι λέμε είναι δοκιμασμένο και τσεκαρισμένο πάνω από μία φορά!...

Διάβασε τη συνταγή στο http://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!