129
Υλικά
- γλώσσα 1 κιλ
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- πέρκα 1 κιλ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- εστραγκόν 0.5 κγ
- σχοινόπρασο 0.5 κγ
- μαϊντανός 1 κγ
- άνηθος 1 κγ
Κατεψυγμένα φιλέτα ψαριού όπως γλώσσα, βακαλάο, πέρκα ή πανγκάσιος έχω σχεδόν πάντα στην κατάψυξη μου και όταν ξεμένω από ιδέες ή άλλες προμήθειες ετοιμάζω στα γρήγορα ψαράκι ποσέ στον φούρνο και ξενοιάζω. Η συνταγή είναι απλούστατη και ταχύτατη, πολύ ελαφριά άρα ιδανική και για τις μέρες που προσέχουμε την διατροφή μας και βέβαια πολύ θρεπτική.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr