by admin

Φιλέτο μπακαλιάρου τηγανισμένο σε χυλό κρασιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πάντως, σήμερα θα σας δείξω τον απόηχο της χθεσινής μέρας κι έναν διαφορετικό χυλό στον οποίο τηγάνισα κομμάτια υγράλατου (παστού) μπακαλιάρου. Πάμε να διαβάσουμε τη συνταγή; Εξάλλου, τηγανιτό μπακαλιάρο (παστό, νωπό ή κατεψυγμένο) μπορούμε να απολαμβάνουμε οποιαδήποτε στιγμή. Κι αν νηστεύετε θυμηθείτε την πρόταση για την Κυριακή των Βαϊων! -:))
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: χυλός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com