97
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 10 τμχ
- αλεύρι -
- ελαιόλαδο -
- λευκό κρασί 300 ml
- φαρίνα 130 γρ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- τζίντζερ 0.33 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.33 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- άνηθος -
Πάντως, σήμερα θα σας δείξω τον απόηχο της χθεσινής μέρας κι έναν διαφορετικό χυλό στον οποίο τηγάνισα κομμάτια υγράλατου (παστού) μπακαλιάρου. Πάμε να διαβάσουμε τη συνταγή; Εξάλλου, τηγανιτό μπακαλιάρο (παστό, νωπό ή κατεψυγμένο) μπορούμε να απολαμβάνουμε οποιαδήποτε στιγμή. Κι αν νηστεύετε θυμηθείτε την πρόταση για την Κυριακή των Βαϊων! -:))
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com