47
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 600 γρ
- πράσα 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- γάλα 450 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι 100 γρ
- μουστάρδα 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τυρί 100 γρ
- βούτυρο 40 γρ
- κουλούρια Θεσσαλονίκης 100 γρ
Ψάρι φιλέτο συνδυασμένο με πράσα, λουσμένα με μια γευστική κρέμα μουστάρδας και πασπαλισμένα με τριμμένο τυρί και ψίχουλα σουσαμένιου κουλουριού, τα οποία χαρίζουν στο πιάτο γευστική και τραγανή κρούστα.Ένα οικονομικό, νόστιμο γεύμα, μια διαφορετική επιλογή ώστε να απολαύσουμε το, συνήθως με επίπεδη γεύση, φιλέτο ψαριού.Συνοδεύεται με μια βραστή σαλάτα πράσινων χορταρικών και βεβαίως με ένα λευκό ξηρό κρασί.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es