Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με μους φάβας

Καταχωρήθηκε στις 09/05/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα πιάτο απλό αλλά γεμάτο γεύση. Από τη μια η φάβα με την αδιαμφισβήτη θρεπτική της αξία και από την άλλη το πολύτιμο ψάρι. Συνδιασμός ακαταμάχητος.Απλή, γευστική και με μεγάλη θρεπτική αξία αποτελεί το κατ' εξοχήν μεσογειακό έδεσμα. Προέρχεται από το φυτό λαθούρι, ένα είδος αρακά και τα  αλεσμένα ή βρασμένα σπέρματα λαθουριού σε μορφή πηχτού χυλού, αποτελούν τη γνωστή σε όλους μας φάβα. Σερβίρεται σε μορφή πουρέ, με λίγο χυμό λεμονιού και μπόλικο ελαιόλαδο και ενίοτε με ψιλοκομμένο ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://delicieuses.forumgreek.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!