Φιλέτο σολομού στο τηγάνι με αρωματικό πιλάφι

Καταχωρήθηκε στις 06/12/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει μια νοστιμότατη εκδοχή του αγαπημένου ψαροφίλετου. Είσαι;Υλικά 4 φέτες ή φιλέτα σολομού (περίπου των 200 - 230 γρ. η καθεμία) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 1 σφηνάκι γλυκό λευκό κρασί 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη χυμός από 1/2 λεμόνι αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα Για το ρύζι 250 γρ. ρύζι μπασμάτι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 500 ml νερό 1 κρεμμύδι ξερό, σε ψιλά καρέ 1 μικρό φινόκιο, σε φετάκια αλάτι, πιπέρι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!