70
Υλικά
- τσιπούρα 300 γρ
- φιλέ αμυγδάλου 100 γρ
- φρυγανιά 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι 50 γρ
- πατάτες 2 τμχ
- μαργαρίνη με βούτυρο 20 γρ
- ρόκα 20 γρ
- κρέμα γάλακτος 20 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
300-400 γρ. φιλέτο τσιπούρας 100 γρ. φιλέ αμυγδάλου 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη 1 αβγό 50 γρ. αλεύρι 2 πατάτες 20 γρ. φύλλα ρόκας 20 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 20 γρ. κρέμα γάλακτος Φλούδα από 1 λεμόνι 100 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr