137
Υλικά
- γαύρος 0.5 κιλ
- ξύδι 250 ml
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- μαϊντανός 0.5 κούπα/ες
- σκόρδο 4 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- χοντρό αλάτι 1 κφτ κγ
- πιπέρι -
Ο υπέρτατος ουζομεζές, το ceviche της Ελλάδος ο γαύρος ο μαρινάτος μας έχει συντροφέψει άπειρες φορές στις εξορμήσεις μας στα νησιά στα μεζεδοπωλεία καλοκαίρι και χειμώνα. Φρέσκος γαύρος, καλό ξυδάκι και ελαιόλαδο είναι η συνταγή της επιτυχίας..
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr