Γαύρος/σαρδέλες "saor": μία βενετσιάνικη νοστιμιά

Καταχωρήθηκε στις 01/06/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σαρδέλες (ή και γαύρος) τηγανισμένες, που στη συνέχεια μαρινάρονται με καραμελωμένα στο ξύδι κρεμμύδια, σταφίδες και κουκουνάρι και αρωματισμένα με κόκκους μαύρου και ροζ πιπεριού και φύλλα δάφνης.Μία συνταγή από τη Βενετία, κληρονομιά της ναυτικής της παντοκρατορίας μία εποχή, που αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε! Θα σας ενθουσιάσει!

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!