ΓΛΩΣΣΑ ΣΩΤΕ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΚΡΑΤΙΝΕ

Καταχωρήθηκε στις 21/07/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να ασχοληθούν με την κουζίνα. Εμείς όμως αφιερώσαμε λίγο χρόνο παραπάνω για να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που ουσιαστικά συνδυάζει δύο διαφορετικά πιάτα σε ένα. Μαγειρεύετε δηλαδή δύο συνταγές και στο τέλος τις ενοποιείτε στο πιάτο που σερβίρετε. Εκεί αναμειγνύονται οι δύο σάλτσες και προκύπτει μία γεύση που θα τη θυμάστε για καιρό! Μη σας ξενίσει η χρήση του τυριού στο ίδιο πιάτο με το ψάρι! Δένει απόλυτα! Γι' αλλή μια φορά δε θα χάσετε αν δοκιμάσετε!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!