by admin

Γοφάρια φιλέτο με αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 2 γοφάρια (400-500 γρ. το καθένα) 70 γρ. ωμά αμύγδαλα 70 γρ. μαργαρίνη 1 φλυτζανάκι λευκό κρασί 1 κοφτή κουταλιά της σούπας μέλι αλάτι λευκό πιπέρι Εκτέλεση: Φιλετάρουμε τα γοφάρια αφαιρώντας με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα. Θρυμματίζουμε ελαφρά τα αμύγδαλα. Ζεσταίνουμε σε...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr