189
Υλικά
- κοκκινόψαρο 2 τμχ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 0.75 κιλ
- πατάτες 3 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- δαφνόφυλλα 2 τμχ
- μπαχάρι 12 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- ελαιόλαδο -
Το κοκκινόψαρο είναι ένα από τα ψάρια που αγαπώ ιδιαίτερα.Έχει ωραία κρουστή σάρκα, χωρίς πάρα πολλά κόκαλα. Είναι από τα ψάρια που γίνονται νόστιμα όπως και να μαγειρευτούν. Σήμερα θα σας δείξω έναν πολύ νόστιμο τρόπο για να μαγειρέψουμε το κοκκινόψαρο. Θα το φτιάξουμε στιφάδο! Το στιφάδο το έχουμε συνηθίσει με κρεατικά, αλλά πιστέψτε με και πολλά ψάρια δίνουν ωραιότατο στιφάδο! Γίνεται ένα πεντανόστιμο φαγάκι και δεν μυρίζει την γνωστή ψαρίλα που αποτελεί για κάποιους αποτρεπτικό παράγοντα στο να φάνε ψάρια...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com