242
Υλικά
- ξιφίας 2 φέτ
- λάδι 0.25 ποτ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- μουστάρδα 2 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- σκόρδο σε σκόνη 2 κσ
Υλικά 2 φέτες ξιφία 1/4 του ποτηριού λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί 2 κουτ. σούπας μουστάρδα 2 δαφνόφυλλα 2 κ.σ. σκόνη σκόρδου Αλάτι Πιπέρι 2 κομμάτια αλουμινόχαρτο 2 κομμάτια λαδόκολλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr