λαβράκι σε κρούστα αλατιού με συνταγή από το 330 π.Χ.

Καταχωρήθηκε στις 19/11/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο τραπέζι, που αποκαλύπτει ένα υπέροχο ζουμερό ψάρι στα μάτια των καλεσμένων, δημιουργεί έκπληξη, σχόλια και υψηλές προσδοκίες, τις οποίες το αποτέλεσμα υπερκαλύπτει με χειροκρότημα και ηδονικούς μυκηθμούς. Και εξαιρετικά απλή, γιατί με ελάχιστα υλικά και εύκολη τεχνική έχετε ένα λαχταριστό γεύμα κλέβοντας τις εντυπώσεις χωρίς να έχετε σοφιστικέ μαγειρικές γνώσεις. Μιλάμε επομένως για μια συνταγή εφικτή να εφαρμοστεί από τον καθένα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!